Başlarken


Ülke ve dünya gündemine dair söylenecek sözlerimiz var. Amacımız siyasetten sanata hayatı en güzel şekilde yorumlamak ve fikir alışverişinde bulunmaktır. Güzel olan her söz ve fikir bu blogda yer bulacaktır.

Sizleri blogda yazmaya davet ediyorum. Blog tekniği gereği talepte bulunan kişilere e-posta ile yazarlık davetiyesi göndereceğiz. Size "Blogger blog invitation from Ahmet GÜLŞEN" konulu bir mail gelecek ve açıklamaları izleyerek gereken linki tıklayacaksınız. Bu kontrolden sonra sonra hemen yazmaya başlayacaksınız. Yazar davetiyesi almak için lütfen mail atınız. ahmetgulsen@gmail.com

Yorum yapmak için üyelik zorunluluğu yoktur.

Blog yöneticisi yazarlık taleplerini değerlendirmekte, yapılan yorumları onaylamakta tamamen hürdür.

Kurallar

Yer alan ifadeler kişisel olup, hiçbir kurum ve/veya kuruluş adına görüş bildirilmez, bildirilse dahi (temsil eden yetkili kişi adına) kişisel kabul edilir ve yer alan her görüş yazarını bağlar. Site grup, cemaat, klik vs bir sınıflama olmaksızın herkese açık olduğu için LÜTFEN POLEMİKLERE GİRMEYİNİZ, sadece kamuya sunacağınız bilgi ve görüşleri bizlerle paylaşınız. Yazılara yapılacak tenkitler edebi ve bilimsel formlar ve bilimsel etik açısından uygun olmalıdır. Kişilik haklarını ihlal halinde, hukuka, ahlaka aykırı görüş beyan edildiği ve ticari reklam yapıldığı durumlarda yazının yayınına izin verilmez. Kitap,dergi tanıtımları ticari sayılmaz. Yazılarınızda yaptığınız alıntılar (iktibaslar) için açıkça kaynak gösteriniz. Gündem'de kaynak belirtilmeksizin sitemizde yayınlanan alıntılar ve görüşler yazarlarını bağlar. Kalite Anlayışımız: Lütfen bildirilerinizi yayınlamadan önce yazım kuralları ve içerik açısından kontrol ediniz. Mümkünse önce word belgesi olarak yazıp denetleyiniz. Sonra kopyala-yapıştır yöntemiyle buraya taşıyınız. Dilimize gereken özeni göstermeyen ve kurallara uymayan bildiriler silinecektir.

Yorumlar