Fehmi Koru da komşumuz.


Fehmi Koru da 'blog'lamaya başladı

İnternetteki gelişmelere kayıtsız kalamayan Gazeteci-Yazar Fehmi Koru da 'blog' yazmaya başladı. “Acaba Günlüğü” adlı bir 'blog' açan Koru, bu 'blog'da ilk etapta program metinlerini ve gazete yazılarının bağlantılarını yayınlıyor.


Koru
, 'blog'unda ilk etapta program metinlerini ve gazete yazılarının bağlantılarını yayınlıyor.

Teknoloji kullanımı konusundaki öncülüğüyle bilinen ve Türkiye'de ilk gazete sitesinin kurulmasını sağlayarak basın tarihine geçen Gazeteci-Yazar Fehmi Koru da 'blog'lamaya başladı.
24 kanalında hazırladığı Acaba adlı program için “Acaba Günlüğü” adlı bir 'blog' açan Koru, bu 'blog'da ilk etapta program metinlerini ve gazete yazılarının bağlantılarını yayınlıyor. Koru'nun “Acaba Günlüğü”ne şu adresten ulaşabilirsiniz: http://yazmaz2007.blogspot.com


YÜKSELEN TREND 'BLOG' NEDİR?

İngilizce 'web' ve 'log' kelimelerinden türetilmiş olan 'blog' kavramı, dilimizde 'web günlüğü' ya da 'ağ günlüğü' olarak ifade edilmektedir. 'Blog'lar, her ne kadar “sanal günlükler” olarak tanımlansa da, 'blog'larda insanlar sadece günlük tutmuyorlar. İş hayatındaki tecrübelerini, yaşadıklarını, gezip gördükleri yerleri, arkadaşlıklarını, edindikleri yeni bilgileri tüm blog evreniyle paylaşıyorlar. Daha fazla bilgi için: Âlem 'blog' olmuş!


Yorumlar