ARTIK ANALAR AĞLAMASIN

Başkent Ankara’da ve bazı illerde bomba ve saldırılar sonucu birçok vatandaşımız hayatını kaybetti ve çok sayıda ise yaralımız var. Bu alçaklık, bu kalleşlik değil de nedir? Hainler özellikle kalabalık ortamları seçerler ki daha çok ses getirsin diye!!! Bu olaylar insanlarda tedirginlik ve korku yaratır.

Terör saldırıları gösteriyor ki, artık biz dağın yanı sıra sizlerle şehirde görüşeceğiz mesajını vermeye çalışıyorlar.

YANİ:Dağdan indim Şehire

Bu terör olayları şehirlerde yapılmaya devam ederse savunmasız bir şekilde kimin ve kimlerin canını yakacak belli olmaz.

PKK illeti ile 30 yıldır mücadele ediliyor. Binlerce gencimizi kaybettik ve hala da kaybetmeye devam ediyoruz. Peki! kusur vatandaşın mı? Kusura bakmayın ama istikrarlı bir şekilde mücadele edilseydi, bu kadar çok tolerans tanınmasaydı bu duruma gelinmezdi…

PKK bir terör örgütü, onu destekleyenler, iş birliği içinde olanlar vatan haini değil de nedir? Kürt açılımı ile ortaya çıkılırsa, onlar muhatap alınırsa, İmralı’da yatana sayın denilirse tabi ki bunlar kendilerini kahraman ilan edecekler.

Kendini aydın diye niteleyenler artık son aşamaya gelindiğini, masaya oturulması gerektiğini yazıp çiziyorlar. Neyin pazarlığı bu bir türlü aklım almıyor? Bir devlet, vatan hainleri ile özellikle de terör örgütüyle nasıl masaya oturur böyle bir şeyden bahsedenlerin akil düşünce içinde olmadıklarını düşünüyorum…

Bu tür saldırılar hiçbir amaca hizmet etmez. Başarılı olamazlar. Sadece toplumda infial yaratır. Bu eylemleri yapanlar birer piyondur. Birileri hasta ruhlu insanları kullanır ve zamanı gelince de onlar da yok olur.

Buradan yetkililere sesleniyorum: Siyasi erkler birbirinizle uğraşmayı bırakın. Size yetki veren Türk Ulusunu yok sayamazsınız. Bu yapılanları basit göremeyeceğim ama çapulcu diyebileceğim terör örgütü muhatabınız olamaz. Devlet otoritesini ortaya koymalıdır.

Sizlerden istenilen sadece artık analar ağlamasın…
21.9.2011

Yorumlar