TÜRKİYE HALKINA TÜRK MİLLETİ DENİR.



Son yıllarda akıl almaz olaylara şahit oluyoruz ki kim hain, kim kahraman bilinemez oldu ve her şey birbirine karıştı.
Günlerdir İmralı’ya kim gidecek konusu üzerinde konuşuldu ve sonunda 3 kişi gitti ve dönüş sonrası kahraman edasıyla açıklamaların daha sonra yapılacağı söylendi. Eh bizlerde rahatladık birazcık da olsa! Çünkü bizim için olmazsa olmaz olan İmralı’da yatan katilin dudaklarından dökülen cümlelere ihtiyacımız vardı ve zatı muhteremin ‘TC. ile pazarlıklar iyi gidiyor’ cümleleri ile Ülke demokratikleşecek, onun sayesinde terör bitecek!

İmralı canavarına haksızlık yapıldığı izlenimi verilircesine kahraman vatanın her bir karış toprağını savunmuş olan kahramanlar hain damgasıyla zindanlarda acı hikayeleri ile baş başalar!

Peki,  kolunu, bacağını, gözünü ve hayatını kaybetmiş olan Mehmetçiklerimizin vebali kimin üzerine olacak bana söylermisiniz? Sefalet içinde, yoklukla mücadele eden kahramanlarımız unutularak çok yakında Apo’ya sırça saraylar içinde lüks yaşantı sağlanırsa hiç şaşırmayalım.

Allah’ım bu nasıl bir çelişkidir ki, koskoca bir devlet teröristlerle nasıl müzakere eder.Türk kelimesinden intikam alınırcasına Türklük ayaklar altında, Türkiye Cumhuriyeti ile hesaplaşmak için sanki bütün bu yapılanlar. Milliyetlerin ayaklar altına alınması ile övünülmesi nedir Allah aşkına? Milliyetsiz bir toplum var olabilmiş midir sorarım size? Terör örgütü yeni anayasa ile ülkemizi milliyetsiz yurttaşlık modeline sürüklemekte ve Türklük itibarsızlaştırılarak millet kavramının yok edilmesi için uğraşılmaktadır.

Allah’ım ülkem sanki işgal altında ve terör örgütünün zafer çığlıkları arasında savaş kaybetmişcesine terkedilmiş görünümünde! Ve en acısı da İmralı’dan hain terörist Apo’nun süreci yönetiyor olmasıdır!

Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürksüz bir ülke için ve Türk Milletinin yok edilmesi için bütün hainler işbirliği içindeler. Türk Milliyetçiliğinden utanılıyor ve vatansever, yurtseverler faşistlikle suçlanıyor, Türk Milliyetçiliğinin ayaklar altına alınmasıyla övünülüyor. Hangi bir dünya ülkesinde vardır ki bir ülkenin bütün değerleriyle oynansın. Hangi bir Fransız, İngiliz vs.si kendi ülke milliyetçiliğini yapmıyor olsun. Fransız’ım, İngiliz’im, İtalyan’ım, İspanyol’um vs. dediğinde o ülkenin vatandaşı olmadığını mı söylüyor, neden Tüküm denmesinden bu kadar rahatsızlık duyuluyor. Bu kamplaştırma ve ülkeyi bölme değil de nedir sizce?

Açılım ve demokratikleşme safsatası ve arkasından anayasa çalışmaları ile ülke bilinmez bir yola sürükleniyor. Barışın gelmesi için hainlerle işbirliğinin şartı üzerinde duruluyor. Bu süreç sonrası kan duracak ve hainlerin istekleri bitecek öylemi? Bunlar kandırmacadan başka bir şey olmayıp sadece hainlerin ekmeğine yağ sürmektir.

Bütün bu yapılanlar Türkiye Cumhuriyeti onurunun ayaklar altına alınmasıdır ve Türkiye Cumhuriyetinin tasfiyesidir. Hiçbir şey tozpembe değildir. Türksüz, Atatürksüz bir toplum yaratılmaya çalışıldığı sanırım hiçbirimizin gözünden kaçmıyordur.

SON SÖZÜM: Her halkın kendisiyle gurur duyma hakkı vardır. Hele hele şanlı tarihi olan Türk Ulusunun mensubu olmak ayrı bir övünç kaynağıdır. Türk Milleti tarihten gelen sağduyusu, akla uygun karar verebilmesi, aklı  selim, doğru ve yanlışı birbirinden ayırabilme yeteneği sayesinde zor dönemde doğruyu bulacaktır. O nedenle tam yok oldu denen Türk Ulusunun Kurtuluş savaşıyla küllerden yeniden doğduğunu unutmayacaktır.
"Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir..."M.Kemal ATATÜRK 

Nermin AYDINLI(27.02.2013)

Yorumlar