YOK ÖYLE YAĞMA!



Görünen o ki artık bu iş çığrından çıkmış! Koskoca devlet ile bir avuç terörist dalga geçercesine ellerinde bulunan vatandaşlarımızı şovla teslim etti. Dik duruşlarıyla Türk Milletinin ne kadar asil bir millet olduğunu gösteren kahramanlarımızın evlerine dönmeleri elbette herkesi mutlu etti etmesine de görünen bu tabloyla olmamalıydı!

Bu tablo gösteriyor ki; kahraman Türk Ordusu itibarsızlaştırılarak Milli Üniter  devletimiz PKK ile barış ve demokratikleşme adı altında tasfiye ile karşı karşıya!

Elebaşının İmralı tutanaklarında adeta tehdit edercesine "barış süreci başarıya ulaşmalıdır, diğer seçeneğin, 50 bin Kürt isyancının Türk devletine karşı sonu getirecek savaşı büyüttükleri 'savaş ve kaos' ortamı olacak" şeklindeki sözleri adeta Türkiye Cumhuriyeti Devletini bilinmez bir sürece doğru götürüyor!

Ne kadar acıdır ki!, İmralı’da yatan terörist süreci yönlendiriyor!

Kimse kimseyi kandırmasın, ok yaydan çıkmış ve bilinçli yürütülen demokratikleşme ve açılım ile ülkemizde hainler ve onun işbirlikçileri meydanlarda cirit atıyor!

PKK dikkate alınmalıymış! Türkiye barış için PKK ile uzlaşmak zorundaymış! Hadi be oradan birkaç kendi egosunu tatmin edecekler yüzünden koskoca Türk Milletinin haysiyetini, şerefini ayaklar altına alacağınızı mı sanıyorsunuz yok öyle yağma!

Yok öyle yağma! Farklı etnisitelerden husumet yaratılarak Türk kimliği yok edilemez!

Adeta Türkiye Cumhuriyetinden ve Ülkemizin kurucusu, Türk Ulusunun önderi Mustafa Kemal ATATÜRK’den 90 yıl öncesinin intikamı alınmak istenilircesine yürütülen bu projenin sonu gelmeyecektir.

Dillendirilen; kendilerine tanınmayan hakların tamamının verilmesi, dillerinde eğitim, Türkiye’nin yalnız Türklerin değil, Kürtlerin ve 40 etnik azınlıklara da ait olduğu, İdarenin yerel yönetime dönük hale getirilerek bölgesel hükümetlerin temsil etmesi ve Öcalan’nın cezasının ev hapsine çevrilmesi gibi!

Gelelim şimdi; 90 yıl evvel Kurtuluş savaşında hep birlikte bu vatan için mücadele edilmedi mi? Ha o zamanda hainler çıkmıştı! Şimdi olduğu gibi!

Bu ülke kurulurken Kürt, Türk vs. ayrılmadı. “Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir.” denmiş lütfen dikkat edelim! Bura da din, dil, ırk ayrımı yapılmış mı?
İsteyen dillerini öğrenebilir ama velakin devletin bir dili vardır ve bu da TÜRKÇEDİR!

Şimdiye kadar kanun önünde eşitlik ilkesi uygulanmadı mı? Anayasa’da vatandaşlık tanımı herkes için geçerli değil mi? 

Devlet kademelerinin her kesiminde Öğretmen, Doktor, Vali, Bakan, Başbakan, Cumhurbaşkanı vs. olamaz mısınız dendi el insaf yahu!

Sizin amacınız üzüm yemek değil, resmen bağcıyı dövmektir. Sizlere gösterilen bu hoşgörü nedense vatanseverlere gösterilmemiştir. Her ne olursa olsun elbette barıştan yanayız.
  
Lakin; teröristlerle müzakere edilemez!

Teröristlere bu kadar imtiyaz tanınamaz!

Türk ordusu bu hainlerin istekleri için itibarsızlaştırılamaz!

SON SÖZÜM: Yok öyle yağma! Türkiye Cumhuriyeti tarihi nice destanlaşmış yiğit Mehmetlerin, Ayşe, Fatma, Şerife bacıların kahramanlıklarıyla kazandığı savaşlarla yazıldı. Bu yüce Türk Ulusu Birkaç çapulcu ve onların hizmet ettiği uşaklara teslim olmayacaktır!
Nermin AYDINLI(15.3.2013)

Yorumlar